5.گوشت چرخ کرده یا سویا (یا مخلوط این دو) 250 الی 300 گرم.
6.گوجه سایز متوسط 6 عدد.
7.رب گوجه 6 قاشق غذا خوری.
8.نمک ، زرد چوبه ، فلفل.
9.فلفل دلمه ای به اندازه دلخواه (ترجیحا کم باشد)
10.نعناع خشک ( اختیاری)
11.سیب زمینی ( برای ته دیگ ، اختیاری)
طرز تهیه مواد:
1.کف قابلمه ( یا ماهی تابه ) رو با روغن مایع پوشش میدیم ( ماکارونی روغن زیاد میبره )
2.پیاز و سیر رو رنده می کنیم و می ریزیم توی قابلمه.
3.نمک ، فلفل ، زردچوبه هم به انداازه لازم میریزیم.
4.حالا گوشتو ( یا سویا یا هردو ) میریزیم توی قابلمه تا تفت بگیره.
5.اواخر تفت گرفتن گوشت ، گوجه ها رو هم رنده می کنیم و میریزیم توش، فلفل دلمه ای رو هم ریز می کنیم + نعناع میریزیم توی مواد.
6.حالا کمی رهاش می کنیم تا آمادهشه.
توجه1:
در حین آماده کردن مواد ، یه قابلمه آب جوش آماده می کنیم تا ماکارونی رو توش بجوشونیم.
البته توی آبی که در حال جوش اومدنه باید نمک ، فلفل ، زرد چوبه هم بریزیم + کمی روغن.
توجه 2 :
یه قابلمه دیگه نیاز داریم تا مواد آماده و ماکارونی جوشیده رو توش بریزیم تا پخت شه.
ته قابلمه رو با کمی روغن می پوشینیم و کمی زردچوبه هم اضافه می کنیم، بعد سیب زمینی ها رو ورق ورق میکنیم و میریزیم توش یعنی ته قابلمه می چینیم. ( تا بشتی بشه )
توجه 3 :
حالا که آب جوش اومد ، ماکارونی رو میریزیم توش ، کمی بجوشه تا شل و ول شه بع د از چند دقیقه که فر اومد ، یه سره میریزیم توی یه آبکش و میزیریم زیر شیر آب سرد تا حسابی پدرش درآد ، حسابی باید با آب سرد خنک شه.
توجه 4 : ( مرحله آخر )
حالا این ماکارونی یخ کردهبا اون موادی که از قبل آماده کردیم رو حسابی با هم قاطی می کنیم و میریزیم توی اون قابلمه که توش سیب زمینی رو چیدیم.